Puiden istutus

Toisin kuin samankaltaiset brändit, jotka ulkoistavat hiilijalanjäljen kompensointinsa tai puiden istutuksen muille yrityksille (mikä on myös hienoa!) me päätimme tehdä sen itse. 
 
Jokaista ostettua aurinkolasiparia kohden istutamme puun omille maillemme Keniaan, luoden uusia hiilinieluja päivittäin. Käytännönläheinen lähestymistapa antaa meille paremman hallinnan istutettavien lajien suhteen ja auttaa tehokkuuden valvomisessa. Puiden istuttaminen vähentää eroosiota ja valitsemamme puulajit kantavat jo hedelmää, jatkaen hyvien tekojen ketjua.
 
Tiesitkö? Puiden istuttaminen on yksi tehokkaimmista tavoista torjua ilmastonmuutosta, sillä yksi puu sitoo keskimäärin ~ 22 kg hiilidioksidia vuodessa.
 
Tähän mennessä olemme istuttaneet yli 60 000 puuta. Iso kiitos tästä asiakkaillemme! Sen lisäksi, että puun istutuksella on positiivinen vaikutus ympäristöön se on tapa tarjota työ- ja elämänmahdollisuuksia paikallisille asukkaille. Tällä hetkellä työllistämme neljä kokopäiväistä työntekijää puunistutus projektimme kautta.
Shadeshares puiden istuttamo Keniassa & Istutusryhmä.