TREND ALERT: YLISUURET MUSTAT AURINKOLASIT

YLISUURIEN AURINKOLASIEN NOUSU

Ylisuuret mustat aurinkolasit ovat olleet ihmisten suosiossa siitä lähtien, kun Audrey Hepburn käytti ikonisia Oliver Goldsmith -kissansilmäkehyksiään Breakfast at Tiffany's elokuvassa vuonna 1961. Tyyli on tänä päivänäkin kysytty ja lasimalleista on tullut monipuolisempia.

Vaikka ajatus puisista aurinkolaseista ei sinänsä ollut uusi, kun aloitimme vuonna 2017, huomasimme, että kukaan ei valmistanut ylisuuria puisia aurinkolaseja. KIBOKO ja TEMBO ovatkin nyt myydyimmät mallimme ja niiden muotoilu on ottanut vaikutteita ikimuistoisista menneisyyden muotihetkistä.

KUINKA STAILATA

Aivan kuten ylimitoitettujen vaatteiden kanssa, ylisuuret aurinkolasit antavat kantajalleen saman rennon vaikutelman, näyttäen silti huolitellulta. Tyyli tarjoaa enemmän peittävyyttä ja rohkean siluetin, joka taatusti kääntää päät. Mutta kuinka suuret on liian suuret? Kun on kyse omasta henkilökohtaisesta tyylistä uskomme, ettei tähän ole väärää vastausta. Jos kehysten alaosa kuitenkin koskettaa poskeasi tai yläosa peittää kulmakarvasi kokonaan, lasit saattavat olla liian suuret. Kokosimme parhaat vinkkimme sopivien aurinkolasien löytämiseen on tähän oppaaseen. 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua