5 SYYTÄ KÄYTTÄÄ AURINKOLASEJA SYKSYLLÄ JA TALVELLA

Opimme jokainen, että aurinkolaseja tulisi käyttää kesällä, mutta usein unohdamme, että auringon vaikutus silmiimme on sama myös kylminä kuukausina. Suojausta auringolta tarvitaan joka päivä säästä tai vuodenajasta riippumatta. Shadeshares-aurinkolasit on suunniteltu suojaamaan silmiäsi ympäri vuoden ja vuodesta toiseen.

MIKSI KÄYTTÄÄ AURINKOLASEJA SYKSYLLÄ JA TALVELLA?

  1. UVA/UVB-SÄTEET VAIKUTTAVAT SINUUN YMPÄRI VUODEN 

Myös kylmänä ja pilvisenä päivänä haitalliset UVA- ja UVB-säteet voivat tunkeutua ihon kerroksiin vaikuttaen silmiin ja herkkään silmänympärysihoon. Asianmukaiset aurinkolasit tarjoavat lisäsuojaa näöllesi erityisesti lumisissa olosuhteissa. Lumi voi heijastaa jopa 80 prosenttia auringon UV-valosta, mikä tarkoittaa, että säteet osuvat sinuun kahdesti, lisäten ihosyövän ja ihon ennenaikaisen ikääntymisen riskiä.

  1. AURINKO ON NÄKÖKENTÄSSÄSI SYKSYLLÄ JA TALVELLA

Yleensä aurinko on lähimpänä näkökenttääsi syys- ja talvikuukausina. Ero on erityisen selkeä niille, jotka kokevat sijaintinsa puolesta vuodenaikojen vaihtelua, jossa päivät ovat lyhyempiä talvella ja aurinko ei nouse yhtä korkealle kuin kesällä. Näinä kuukausina aurinko viettää tavallista enemmän aikaa näkökentässäsi ja voi lisätä silmien väsymistä.

  1. SYYSTUULET KUIVATTAVAT SILMIÄSI JA IHOASI 

Syksyisin tuulee usein voimakkaammin kuin kesällä. Sääolosuhteiden muuttuessa rajummiksi, hyvät aurinkolasit suojaavat silmiä ja ihoa kuivumiselta. Äkilliset tuulenpuuskat voivat vaikuttaa näköösi, joten ulkoiluun on aina hyvä valmistautua luotettavilla ja laadukkailla aurinkolaseilla. 

  1. MITEN AURINGOLLE ALTISTUMINEN VAIKUTTAA SILMIISI

Pitkäaikainen altistuminen UV-valolle mihin tahansa vuodenaikaan voi aiheuttaa fotokeratiittia, joka on tilapäinen silmäsairaus. Tila vastaa palamista auringossa, mutta vaikuttaa silmän sarveiskalvoon (läpinäkyvä osa, joka peittää iiriksen ja pupillin ja jonka kautta valo pääsee sisään). Onneksi fotokeratiitti on tilapäinen ja oireiden, kuten kivun, näön sumentumisen ja päänsäryn pitäisi hävitä muutamassa tunnissa vakavuudesta riippuen. UV-suojalla varustetut lasit estävät häikäisyn aiheuttamaa silmien väsymistä sekä vakavampia sairauksia.

  1. KESTÄVÄT AURINKOLASIT, JOTKA EIVÄT MENE POIS MUODISTA 

Sen sijaan, että ostaisi samat halvat muoviset aurinkolasit rantalaukkuun kesästä toiseen, jotka sitten unohtaa, meidän aurinkolasimme on tehty kestämään. Shadesharesin puiset aurinkolasit eivät ole ainoastaan ympäristöystävällisempiä, vaan ne on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön laadukkaista materiaaleista. Älä siis laita Shadeshares-lasejasi talviteloille syksyn saapuessa, sillä ne on suunniteltu kulkemaan mukanasi jokaisessa seikkailussa. 

Tutustu syksyn ja talven valikoimaan täällä.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua