AURINKOISIA PÄIVIÄ EDESSÄ: MIKSI HANKKIA PEILIAURINKOLASIT TÄNÄ KESÄNÄ

PEILILINSSI AURINKOLASIT

Peililinssit aurinkolaseissa ovat olleet suosittu trendi jo jonkin aikaa, ja ne ovat tyylikäs valinta myös tänä kesänä. Vuoden 2023 mallistostamme DUMA ja FISI -aurinkolaseissa on siniset peilatut linssit, joiden ulkopinnassa on heijastava pinnoite, joka vähentää häikäisyä ja parantaa mukavuutta. Kuten muutkin mallimme DUMA:t ja FISI:t on käsintehty suomalaisesta koivuviilusta ja linssit on polarisoitu 100 % UV (400) suojalla UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

Sen lisäksi, että peililinssit tuovat muodikkaan silauksen mihin tahansa asuun, valoa heijastava pinnoite tekee niistä myös käytännöllisen valinnan. Peililinssit ovat erinomainen vaihtoehto ulkoiluun, kuten vesiurheiluun, missä kirkkaat olosuhteet voivat häikäistä ja aiheuttaa silmien rasitusta. Peililinssit auttavat näkemään selkeämmin heijastamalla valoa pois silmistä, tehden niistä erityisen hyödylliset niille, joilla on valoherkät silmät. 

Aurinkolaseihin valikoitui siniset linssit tyylikkään ulkonäön lisäksi siksi, että linssien sininen väri parantaa värien havaitsemista, joka tekee niistä ihanteelliset aurinkoisiin päiviin.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua