POLARISOIDUT AURINKOLASIT TALVELLA

POLARISOIDUT AURINKOLASIT TALVELLA

Aurinkolasit eivät ole vain kesää varten, vaan niitä voidaan käyttää myös talvella suojaamaan silmiäsi auringon häikäisyltä ja haitallisilta UV-säteiltä. Lumi ja jää heijastavat auringonvaloa, joka voi vaikeuttaa näkemistä ja rasittaa silmiä. Aurinkolasien käyttäminen talviurheilun, kuten hiihdon, lumilautailun ja lumikenkäilyn aikana auttaa vähentämään häikäisyä ja parantamaan näkyvyyttä. Ajan myötä UV-säteet voivat vahingoittaa silmiä, joten aurinkolasien käyttö talvella suojaa silmiäsi tarpeettomilta vaurioilta. On myös tärkeää huomata, että aurinko paistaa talvellakin, vaikka sen onkin matalammalla ja vähemmän voimakasta.

POLARISOIDUT PUISET AURINKOLASIT

Polarisoiduilla aurinkolaseilla on useita etuja:

1. Vähentää häikäisyä: Polarisoiduissa linsseissä on erityinen suodatin, joka vähentää häikäisyä pinnoilta, kuten vedestä, lumesta ja jäästä, joten ne sopivat hyvin kalastukseen, veneilyyn, hiihtoon ja lumilautailuun.

 2. Näkyvyyden parantaminen: Polarisoitujen linssien häikäisyn vähentäminen voi helpottaa näkemistä kirkkaassa auringonvalossa, tehden niistä hyödylliset ajaessa ja ulkoillessa.

3. Värien havaitsemisen parantaminen: Polarisoidut linssit voivat myös saada värit näyttämään elävämmiltä ja todenmukaisemmilta, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi juoksussa ja valokuvauksessa.

4. Silmien rasituksen vähentäminen: Vähentämällä häikäisyä polarisoidut linssit helpottavat näkemistä ja vähentävät silmien rasitusta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona.

5. UV-suoja: Polarisoidut aurinkolasit suojaavat silmiäsi haitallisilta UV-säteiltä, jotka voivat ajan myötä aiheuttaa silmävaurioita ja ihosyöpää silmien ympärillä.

Joko sinulla on polarisoidut aurinkolasit? 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua