LÖYDÄ KASVOILLESI SOPIVAT AURINKOLASIT

OIKEIDEN AURINKOLASIEN VALITSEMINEN KASVOJEN MUOTOON

Uusia aurinkolaseja valitessa on tärkeää tutkia omia kasvojen muotoja. Oikein istuvilla aurinkolaseilla saat kasvonpiirteesi kauniisti esiin. Kasvojen muodot voidaan jakaa viiteen eri tyyppiin: ovaalit, pitkät, kulmikkaat, pyöreät ja sydämenmuotoiset kasvot.

Ovaalin muotoisille kasvoille sopii melkein mitkä kehykset tahansa. Hyödynnä kasvojesi muotoa ja revittele rohkeasti erilaisilla kehyksillä. Saatat yllättyä!

Pitkiä ja kapeita kasvoja imartelee voimakkaat paksureunaiset kehykset sekä klassiset pilottilasit. Meidän malleistamme Fisi tai Swara voisivat sopia tyyliisi täydellisesti.

Kulmikkaita kasvonpiirteitä tasapainoittamaan kannattaa valita pyöreät kehykset. Kokeile kaarevia malleja, kuten Chui ja Kipepeo. Rohkeampaa tyylivalintaa varten voit kokeilla Aira Samulinia tai Paola Suhosta.

Pyöreille ja pehmeille kasvonpiirteille sopii kissamaiset ja kulmikkaat oversize-lasit, kuten asiakkaidemme kestosuosikit Kiboko ja Tembo.

Sydämenmuotoiset kasvot tulevat kauniisti edustetuksi kulmikkaissa aurinkolaseissa, minkä alareuna on muotoilultaan pyöristetty. Suosittelemme testattavaksi Bundia ja Popoa

Kokeile rohkeasti erilaisia tyylejäMINKÄ KOKOISET AURINKOLASIT? 

Valitessasi aurinkolaseja ulkonäön ja muodon lisäksi huomiota tulee kiinnittää lasien istuvuuteen. Poskipäiden korkeus, nenän muoto ja koko, kulmakarvojen sijainti ja korvien korkeus vaikuttavat istuvuuteen.  

Aurinkolasien ei tulisi osua ripsiin, puristaa ohimoilta tai painaa kasvojasi poskipäistä. Muista ettei kehysten leveys tulisi ylittää kasvojesi leveyttä ohimoiden kohdalta.

Olemme saaneet paljon kiitosta lasiemme muotoilusta ja valinnasta jättää nenätyynyt pois, jotka monilla puristavat ja aiheuttavat punaisia painaumia nenänvarteen.

Sovita ennakkoluulottomasti erilaisia kehysmalleja, sekä leikittele uusilla tyyleillä. Saatat yllättyä, miten aluksi liian rohkeiksi ajattelemasi kehykset osoittautuvat kesän suosikeiksi. 

>> LÖYDÄ TYYLISI

aurinkolasien istuvuus

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua