NÄIN STAILAAT YLISUURET AURINKOLASIT

YLISUURIEN AURINKOLASIEN STAILAAMINEN

Ylisuurissa aurinkolaseissa on suuret linssit ja kehykset. Ne tarjoavat sekä auringonsuojaa että rohkean lisäsäväyksen pukeutumiseen. Julkkikset ovat suosineet ylisuuria aurinkolaseja 1990- ja 2000 luvuilla ja niistä on sittemmin tullut ajaton klassikko.

Ylisuuria aurinkolaseja löytyy eri linssimuodoissa ja kehysmateriaaleissa, klassisen pyöreistä laseista kulmikkaan moderneihin tyyleihin. Lasien suosio perustuu niiden kykyyn luoda asuun kuin asuun huolitellun olemuksen. Ne myös tarjoavat maksimaalisen suojan auringon haitallisilta säteiltä.

KOKOSIMME MUUTAMAN VINKIN YLISUURTEN AURINKOLASIEN STAILAAMISEEN TÄNÄ KEVÄÄNÄ:

  • Pidä asu yksinkertaisena: Kun käytät ylisuuria aurinkolaseja, on parasta pitää loput asustasi yksinkertaisena. Näin asusi ei näytä liian kiireiseltä. Varma tapa pukea ylisuuret aurinkolasit on yhdistää ne neutraalinväriseen asuun, kuten valkoiseen T-paitaan ja farkkuihin.
  • Erotu massasta: Jos haluat tehdä vaikutelman ylisuurilla aurinkolaseilla, valitse lasit, jossa on rohkea siluetti. Mallistostamme SWARA on loistava esimerkki mielenkiintoisesta siluetista, joka toimii minkä tahansa asun keskipisteenä.
  • Valitse klassinen musta: Jos haluat ajattoman ilmeen, valitse klassiset mustat ylisuuret aurinkolasit. Ne sopivat erinomaisesti kaikkiin asuihin ja tilaisuuksiin. Löydät kaikki mustat ylisuuret aurinkolasimme täältä.
  • Lisää hattu: Jos haluat lisätä vielä yhden aurinkosuojakerroksen, yhdistä ylisuuret aurinkolasit leveälieriseen hattuun tai lippikseen.
  • Kokeile eri malleja: Ylisuuria aurinkolaseja on monenlaisia, pyöreitä, neliskulmaisia ja kissansilmälaseja. Kokeile rohkeasti eri muotoja löytääksesi lasit, jotka parhaiten imartelevat kasvojesi piirteitä ja persoonallista tyyliäsi (katso oppaamme eri kasvojen muotoihin sopivista aurinkolaseista täältä). Kissamaiset KIBOKO:t ovat olleet asiakkaidemme suosiossa kesästä toiseen, eikä tuleva kesä vaikuta olevan poikkeus. 

Muista, että avain suurien aurinkolasien stailaamiseen on pitää muu asu yksinkertaisena ja antaa aurinkolasien loistaa.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua