DUMA: UUDET URHEILU- JA VAPAA-AJAN HYBRIDIAURINKOLASIT KESÄÄN 2023

URHEILU- JA VAPAA-AJAN AURINKOLASIT

Se, että haluaa hyvät aurinkolasit vapaa-ajan lisäksi urheiluun, ei pitäisi tarkoittaa, että täytyy tinkiä tyylistä. Suunnittelimme suurella intohimolla aurinkolasit, jotka kurovat umpeen urheilun ja vapaa-ajan välisen kuilun yhdistämällä skandinaavista designin kenialaiseen käsityöhön.

DUMA:t ovat täydellinen valinta aktiiviseen elämäntapaan. Ne on suunniteltu tarjoamaan parhaat puolet molemmista yhdistämällä urheilulasien toimivuuden vapaa-ajan aurinkolasien tyyliin ja monipuolisuuteen.

TEHOSTETTU KESTÄVYYS TOIMINTAAN

Hyvät linssit eivät ole vain esteettinen valinta, vaan ne toimivat suojanasi haitallisilta UV-säteiltä ja roskilta. DUMA:n polarisoidut iskunkestävät TAC-linssit tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa, olipa se sitten pyöräilyä, lenkkeilyä tai patikointia. 

HYVÄ ISTUVUUS

DUMA:t on suunniteltu tarjoamaan hyvän istuvuuden ja pysyvyyden urheilun aikana. Aurinkolasien nenäsillan napakka muotoilu varmistaa, että aurinkolasit pysyvät paikoillaan eivätkä luisu liikkeellä ollessasi. Kehykset on valmistettu lujasta ja kevyestä koivuviilusta, joka kestää helposti ulkoilun aiheuttamaa normaalia kulumista.

TYYLIKKÄÄSTI TOIMITETTU

Kaikki aurinkolasimme toimitetaan kestävässä ja ympäristöystävällisessä korkkikotelossa, jossa yhdistyy tyyli ja suoja taataksemme, että uudet aurinkolasisi saapuvat turvallisesti perille valmiina käyttöön. Itse kotelo on sisäpuolelta vuorattu pehmeällä mokkanahalla, joka on hellävarainen linsseille. Aurinkolasikotelo taittuu kasaan liikkeillä ollessasi ja mahtuu kätevästi taskuun, kun sitä ei tarvitse.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua