4 KIINNOSTAVAA AURINKOLASITRENDIÄ VUODELLE 2023

VUODEN 2023 AURINKOLASITRENDIT

2023 ollessa vain muutamien viikkojen päässä, odotamme innolla mitä uusia muotitrendejä uusi vuosi tuo tullessaan. GlassesUSA:n äskettäin julkaisemassa vuoden 2023 muotitrendiraportissa kerrotaan mitä on odotettavissa naisten ja miesten aurinkolasityyleiltä vuonna 2023.

Raportissa korostetaan erityisesti urheilullisia racer-tyylisiä aurinkolaseja, ylisuuria kehyksiä, ympäristöystävällisiä materiaaleja, sekä sävytettyjä linssejä.

TRENDI NRO 1: THE RACER

Y2K-tyylin nousun myötä urheilusta inspiroituneet racer-aurinkolasit trendaavat myös vuonna 2023. Kehykset ovat täynnä futuristisia yksityiskohtia ja kulmikkaita muotoja, jotka on tehty kevyistä materiaaleista. Linssit on pelilasia ja ne sävytetään eri väreillä. Löydä meidän versiomme trendistä täältä.

TRENDI NRO 2: THE OVERSIZED ANGULAR

Tässä nostalgisessa 1970-luvun lookissa yhdistyvät ylisuuret kehykset tyylikkäästi #superizedframes-trendiin. Trendi on tuttu näky catwalkilta ja naisten luksusaurinkolaseissa, mutta oversized-trendi on pikkuhiljaa raivaamassa paikkansa myös miesten silmälasimarkkinoilla.

Tämä paksu kehystyyli tarjoaa ylisuuren siluetin ja dramaattisen ilmeen. Lookki on sekoitus geometrisia muotoja ja sävytettyjä linssejä, jotka tasapainottavat maksimalistista ilmettä. Jäämme innolla seuraamaan, kuinka tämä trendi kehittyy ensi vuonna, ja toivomme saavamme myös oman mallimme markkinoille myöhemmin. Sillä aikaa voit osallistua supersized frame-trendiin shoppaamalla samanlaisia tyylejä täältä.

 

TRENDI NRO 3: GREEN FRAMES

Brändinä, jonka toiminnan ytimessä ovat kestävä kehitys ja eettinen tuotanto, meitä ilahduttaa huomata, että ympäristöystävälliset aurinkolasit ovat muotia vuonna 2023. Kestävän muodin painopisteen kasvaessa ja yhä useamman yrityksen alkaessa vihdoin huomioida hiilijalanjälkensä, olemme innoissamme nähdessämme, kuinka rakastamamme puun lisäksi luonnonmateriaalejen, kuten korkin, bioasetaatin ja kahvin käyttö on lisääntynyt aurinkolaseissa.

TRENDI NRO 4: TINTED LENSES

1970-luvun inspiroimat värikkäät retrolinssit ovat suosittuja vuonna 2023. Erityisesti punaisen, oranssin ja keltaisen sävyiset linssit hallitsevat katukuvaa. Tutustu värikkäisiin linsseihimme täällä

 

Monet tänä vuonna suosiossa olleet trendit ovat täällä jäädäkseen myös ensi vuotta silmällä pitäen. Julkkisten ja sosiaalisen median vaikuttajien näyttäessä silmälasitrendeissä tietä, me ainakin aiomme pitää tarkasti silmällä mitä kiinnostavia aurinkolasitrendejä maailmalla käytetään myös ensi vuonna.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua